Finn uttrykket du leter etter i vårt prosjektgalleri

Er du usikker på hvilken stein du skal velge eller hvilket uttrykk du ønsker? Under finner du bilder fra noen av våre leveranser til din inspirasjon. Våre produkter er delt inn i opptil fire kvalitetskategorier. Rocks eksklusiv, Rocks premium, Rocks urban og Rocks rustikk. Les mer om hva som skiller disse under. Klikk på logoene og se prosjekter med de ulike kvalitetene.
Kontakt oss gjerne for veiledning!

Rocks Eksklusiv logo

Rocks Eksklusiv murblokk 40x40

ROCKS eksklusiv kjennetegnes ved at topp, bunn og kortsider er saget. Front og bakside er naturlig splittet slik at den kan være synlig fra begge sider. Dette egner seg spesielt der du ønsker et litt strammere uttrykk uten store fuger. Produkter i Rocks eksklusiv passer perfekt som tribuner, benker, garasjer, grunnmurer og andre byggverk, forstøtningsmur i private hager så vel som offentlige rom. Vi tilbyr også Rocks eksklusiv som trapp i ulike lengder og gjør-det-selv.

Rocks premium logo

Rocks Premium Murblokk 30x30

ROCKS premium kjenne-tegnes ved at topp og bunn er saget. Kortsidene og baksiden kan være boret/kilt, splittet eller saget. Fronten er naturlig splittet. Produktene egner seg spesielt godt til forstøtningsmur i en privat hage, til store forstøtningsmurer langs veiskjæringer, tuneller, gang og sykkelstier, til brygger, moloer, broer eller garasjer, grunnmurer og andre byggverk. Med slett topp kan spesielt murblokker i denne kvaliteten egne seg godt til å sitte på.

Rocks urban logo

Rocks urban murblokk 40x40

ROCKS urban kjennetegnes av at topp er saget. Bunn er boret/kilt. Kortsider og baksiden kan være boret/kilt, splittet eller saget. Fronten er naturlig splittet. Produktene i Rocks urban kan brukes overalt der det er behov for murblokk, men benyttes mest som topprader eller enkle rader. Produktet passer perfekt som tribuner, benker etc. og kan brukes til forstøtningsmur i en privat hage, brygger, moloer, og andre byggverk. 

Rocks rustikk logo

Rocks rustikk murblokk 40x40

ROCKS rustikk kjennetegnes av at topp og bunn er boret/kilt. Kortsider og baksiden kan være boret/kilt, splittet eller saget. Fronten er naturlig splittet. Produktene kan brukes overalt der det er behov for murblokk; til forstøtningsmur i en privat hage, til store forstøtningsmurer langs veiskjæringer, tuneller, gang og sykkelstier, til brygger, moloer, broer eller garasjer, grunnmurer og andre byggverk.

Rocks Eksklusiv logo

Rocks eksklusiv trapp logo

Rocks premium logo

Rocks premium klasse 2 logo

Rocks urban logo

Rocks rustikk logo

Rocks rustikk klasse 2 logo

Rocks istid trapp logo